PSG nevyužil šancu dostať sa na čelo, Pastore: Chýbala nám koncentrácia

NETKY.SK • 2 Marec 2015, 10:19 • 2 min
PSG nevyužil šancu dostať sa na čelo, Pastore: Chýbala nám koncentrácia

PARÍŽ - Futbalisti Paríža St. Germain nevyužili šancu dostať sa na čelo tabuľky francúzskej Ligue 1. Úradujúci majster uhral na ihrisku Monaca bezgólovú remízu a na Olympique Lyon, ktorý v sobotu prehral s Lille, stráca bod. Najväčšiu šancu zahodil v druhom polčase Argentínčan Javier Pastore, ktorý po prihrávke Marca Verrattiho mieril vedľa žrde.

slovakia

left justify in out

"Mali sme šancu dostať sa v prípade trojbodového zásahu na špicu tabuľky, no opäť sme ju nevyužili. Chýbala nám koncentrácia. Monaco pozorne bránilo, stredajšie víťazstvo 3:1 na ihrisku Arsenalu Londýn v úvodnom osemfinále Ligy majstrov im dodalo veľa sebavedomia," povedal Pastore po zápase pre televíznu stanicu Canal+.

 

Trénerovi PSG Laurentovi Blancovi sa bod málil. "Vo futbale to tak niekedy chodí, že máte celý zápas územnú prevahu, no nie a nie streliť gól. Mali sme tam päť či šesť sľubne vyzerajúcich akcií, ani jednu z nich sme však nedokázali pretaviť v gól," povedal bývalý kouč francúzskej reprezentácie pre L'Equipe. Monaco je na štvrtej priečke zaručujúcej účasť v Európskej lige, na Olympique Marseille strácajú "kniežatá" šesť bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies