Prezident Pellegrini: Ak nedôjde k upokojeniu situácie, tak máme vážny problém

NETKY.SK • 16 Jún 2024, 14:21 • 2 min
Prezident Pellegrini: Ak nedôjde k upokojeniu situácie, tak máme vážny problém

BRATISLAVA - Pozvanie politických strán za okrúhly stôl naďalej platí. Mohlo by sa však počkať na vývoj zdravotného stavu premiéra SR Roberta Fica. V nedeľnej diskusnej relácii verejnoprávnej televízie to povedal prezident SR Peter Pellegrini.

slovakia

left justify in out

Nový prezident Peter Pellegrini poukázal na to, že slovenská spoločnosť je extrémne rozdelená. Upokojovanie spoločnosti však nie je podľa neho len úlohou politikov a prezidenta, ale aj ďalších častí spoločnosti.
 
"Ak nedôjde k upokojeniu situácie a pomyselnému začatiu búrania múrov medzi dvoma pólmi spoločnosti, tak máme vážny problém," podotkol.
 
Avizoval, že do Prezidentského paláca plánuje pozvať aj predstaviteľov najvýznamnejších médií na Slovensku. "Chcem s nimi hovoriť o tom, aký bude ich prínos, aby sa situácia zlepšila," ozrejmil. Hovoriť podľa neho treba aj s influencermi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: Peter Pellegrini / facebook.com, Foto: Peter Pellegrini / facebook. com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies