Prehľad politických strán: Máme toho dosť!

NETKY.SK • 11 November 2019, 22:32 • 2 min
Prehľad politických strán: Máme toho dosť!

BRATISLAVA - Strana Máme toho dosť! má za cieľ dostať sa do parlamentu a byť silným hlasom regiónov v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Strana Máme toho dosť! si zvolila svoje vedenie. František Oravec ich ide doviesť so silným regionálnym programom do parlamentu
Nová politická strana Máme toho dosť! na svojom prvom, ustanovujúcom sneme v Gyňove si zvolila svoje vedenie.

 

img

 

Základným heslom, ktorým sa bude strana riadiť je: "Spájame tých, ktorí chcú, aby Slovensko prosperovalo a aby sa tu všetkým žilo lepšie." 

 

Predsedom strany sa stal líder traktorových protestov, František Oravec. Za podpredsedu pre ekológiu si kandidáti zvolili Patrika Magdoška, za podpredsedu pre hospodárstvo Raymonda Kopku, za podpredsedu pre regióny Róberta Pikáliho. Strana bude mať deväť členné predsedníctvo podľa regionálneho princípu, ako aj 27 člennú Radu regiónov. 

 

img

 

Ten pri svojej úvodnej reči, keď si strana vybrala svoje vedenie, uviedol: "30 rokov po nežnej revolúcii zisťujeme, že demokracia sa premenila za svojvoľnosť. Samotné ministerstvá nedodržiavajú zákony, vládne nám korupcia, ktorá je cholerou v tomto štáte.

 

"Čierne peniaze tečú preč obrovským tokom v krajine, úzke skupiny drancujú hospodárstvo. Toto je dôvod, prečo dôchodcovia nemajú na lieky, pracujúci na dôstojný život, a toto je aj dôvodom, prečo sme vznikli", dopnil Oravec.

 

img

 

Ekologický princíp strany Máme toho dosť! je prioritou strany. Prírode blízke obhospodárovanie lesa je to čo prinesie všeobecný konsenzus medzi požiadavkami spoločnosti a lesníckej obce a prinavráti späť ľudové poľovníctvo.

 

Snahou politického zoskupenia bude priniesť les taký, ktorý splní svoj účel ku ktorému bol predurčený. Aby bol klimatizáciou krajiny, kde sa rozprestiera, udržal vlahu v krajine, a aby ho obhospodárovali tí ľudia, ktorí majú k nemu najbližšie.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies