Popredný svetový veľtrh licencií sa začína v Las Vegas. Tento rok sú jeho témou „Značky v hraní" +VIDEO

NETKY.SK • 23 Máj 2024, 18:44 • 3 min
Popredný svetový veľtrh licencií sa začína v Las Vegas. Tento rok sú jeho témou „Značky v hraní" +VIDEO

LAS VEGAS - Licensing Expo 2024, popredný svetový licenčný veľtrh, sa začal v utorok v Las Vegas v americkom štáte Nevada.

slovakia

left justify in out

Tisíce popredných maloobchodníkov, výrobcov a držiteľov licencií z celého sveta sa zišli na veľtrhu v Mandalay Bay Convention Center, aby identifikovali budúce trendy a zabezpečili dohody s najvplyvnejšími svetovými značkami.

Výstava, ktorá prebieha od utorka do štvrtka, poskytuje príležitosti na zabezpečenie práv na tisíce značiek v oblasti televízie a filmu, zábavy, športu, hier, vydavateľstva, automobilového priemyslu, umenia a ďalších.

Na oslavu konceptu hry sú témou výstavy 2024 „Značky v hraní", ktorej cieľom je poukázať na neuveriteľné inovácie v hre či silu a kreativitu, ktorú umožňuje pri budovaní značiek.

Licensing Expo už viac ako 40 rokov spája svetovo najvplyvnejších vlastníkov a agentov v oblasti zábavy, charakteru, umenia a firemných značiek s výrobcami spotrebného tovaru, držiteľmi licencií a maloobchodníkmi.

Na výstave v kongresovom centre Mandalay Bay sa predstavilo viac ako 5 000 značiek vrátane Hasbro, Paramount a Crayola a nových vystavovateľov ako Liquid Death, Fandom a LEGO.

Počas veľtrhu sa koná aj séria networkingových podujatí, kľúčových prejavov a pohlcujúcich zážitkov so značkou s cieľom definovať budúce trendy globálneho licenčného priemyslu.

„Licensing Expo je navrhnutý tak, aby spojil komunitu licencovania značiek, aby sa spojili, podpísali zmluvy a podporili odvetvie licencovania značiek,“ povedala Ella Haynes, riaditeľka podujatia v Global Licensing Group.

Čínske značky sa zúčastňujú veľtrhu so svojimi licencovanými produktmi, programami a postavami, vrátane ROBBiART, Smart Zone Limited a JAST Company Limited. "Je to naša prvá účasť na Licensing Expo. Dúfame, že oslovíme viac potenciálnych zákazníkov a dizajnérov, aby preskúmali spoluprácu. Očakávame tiež, že svetu predstavíme čínske značky, dizajn a umenie," povedal pre Xinhua Rhea He, generálny riaditeľ ROBBiART.

V roku 2023 dosiahol globálny predaj licencovaného tovaru a služieb 356,5 miliardy amerických dolárov, čo je o 4,6 percent viac v porovnaní s rokom 2022, podľa správy zverejnenej na výstave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Xinhua, Foto: Xinhua / Zeng Hui
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies