Opitý nafúkal 2 promile, no ani to ho neodradilo zaparkovať pred policajnou stanicou

NETKY.SK • 14 Apríl 2021, 11:30 • 2 min
Opitý nafúkal 2 promile, no ani to ho neodradilo zaparkovať pred policajnou stanicou

Dopravní policajti z Považskej Bystrice vzniesli obvinenie pre prečin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky voči 40-ročnému mužovi z okr. Považská Bystrica.

slovakia

left justify in out

Opitý vodič zaparkoval svoje auto priamo pred policajnou budovou, informujú o tom policajti na socálnej sieti.

 


Vodič Volkswagenu jazdil vo večerných hodinách po ceste II/517, auto zaparkoval pred policajnou budovou, do ktorej následne vošiel. "Na parkovisku mal auto zaparkovať a po vystúpení z auta vošiel do budovy polície. Nakoľko mal javiť známky požitia alkoholu, na výzvu policajta vykonal vodič dychovú skúšku s výsledkom merania 1,01 mg/l (2,10 promile) alkoholu v dychu. Opakovaná dychová skúška ukázala hodnotu 1,05 mg/l (2,19 promile) alkoholu v dychu," uvádzajú policajti. 

 

Polícia upozorňuje vodičov, ktorí pred jazdou požijú alkoholické nápoje a sadnú si za volant, že svojou nezodpovednosťou ohrozujú nielen svoj život a zdravie, ale hlavne ohrozujú životy a zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky.

 

Obvinenému vodičovi hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies