Muž najprv dopichal nožnicami majiteľa obchodu, potom vytopil celu. Putuje do väzby

NETKY.SK • 9 Júl 2024, 18:41 • 2 min
Muž najprv dopichal nožnicami majiteľa obchodu, potom vytopil celu. Putuje do väzby

MORAVSKÝ SVÄTÝ JÁN - Tridsaťjedenročný Bulhar najprv robil problémy svojmu otcovi, potom nožnicami dopichal majiteľa obchodu, utiekol z policajného auta a nakoniec vytopil celu policajného zaistenia. Aj z tohto dôvodu Okresný súd v Senici rozhodol o tom, že pôjde do väzby.

slovakia

left justify in out

Obvinený muž cestoval so svojím otcom v kamióne z Nemecka do Bulharska, keď začal robiť v kabíne problémy. Preto jeho otec zastavil na benzínke v Sekuliach, odkiaľ jeho syn ušiel a dostal sa až do Moravského Svätého Jána. Tam sa vlámal do obchodu so zmiešaným tovarom, kde ho vyrušil majiteľ, ktorého jedenásťkrát dopichal veľkými nožnicami.

Majiteľovi sa podarilo dostať na ulicu, kde ho útočník prenasledoval. "Útočník sa s nožnicami rozbehol aj na nás, tak sme sa bránili lopatou a motykou, čím sa dalo. V podstate bol akoby pod vplyvom nejakých drog alebo čoho, bol taký nepríčetný," uviedol pre svedok s tým, že podľa neho nešlo o prepadnutie, nakoľko sa k obeti vrátil.

Susedia našťastie zavolali políciu, ktorá do pár minút Bulhara spacifikovala. Tomu sa podľa svedkov podarilo utiecť z policajného auta, rýchlo ho však chytili. Celu policajného zaistenia zase vytopil tým, že sa vyzliekol, aby upchal toaletu.

V utorok sa postavil pred sudcu v náhradnom oblečení a s monoklom pod ľavým okom, ktorý ho poslal do väzby. Bulhar podal sťažnosť a tak o jeho prípade bude rozhodovať krajský súd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: záhorí.sk, Foto: tyzden.sk
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies