Mercedes-Benz predstavuje nový sedan Triedy E

NETKY.SK • 27 Apríl 2023, 12:45 • 2 min
Mercedes-Benz predstavuje nový sedan Triedy E

BRATISLAVA - Nový sedan Triedy E v každom detaile ukazuje, že spoločnosť Mercedes-Benz rozumie svojmu remeslu. Nielen z hľadiska dizajnu, techniky a efektívnosti, ale aj vysoko kvalitnej individualizácie.

slovakia

left justify in out

Nemecká automobilová spoločnosť Mercedes-Benz predstavuje nový sedan triedy E. Ten v každom detaile ukazuje, že spoločnosť Mercedes-Benz rozhodne rozumie svojmu remeslu. Nielen z hľadiska dizajnu, techniky a efektívnosti, ale aj vysoko kvalitnej individualizácie. S označením MANUFAKTUR sa dajú objaviť možnosti výberu pre individuálny vzhľad. Výzor tohto ,,Nemca" pritom kombinuje fascináciu a luxus s exkluzívnym lakovaním, špeciálnym oblúkom v interiéri a kvalitnými ozdobnými prvkami.

 

img

dynamický vonkajší efekt Mercedesu sedanu Triedy E 

 

Exteriér tohto vozidla ponúka na prvý pohľad dynamický vonkajší efekt. Od osvetleného obloženia chladiča až po elegantne-dynamické zadné sedadlo s fascinujúcimi detailmi osvetlenia: nová Trieda E sedan hovorí vzrušujúcim dizajnovým jazykom a progresívnymi dizajnovými prvkami nasleduje inovatívnu dynamiku. Dvojdielne zadné svietidlo presvedčí novou kontúrou a nezameniteľným interiérom s hviezdnym vzhľadom.

 

 

Keď nazrieme do interiéru, tak môžeme zbadať nové štandardy, nielen z hľadiska dizajnu.  Multimediálny systém MBUX najnovšej generácie poskytuje ešte osobnejší zážitok na palube. Intuitívne a harmonicky sa v nej spájajú komfortné funkcie, zábavná technika a funkcie pre každodenné podnikanie. Nová Trieda E tak ponúka ešte príjemnejšiu atmosféru – ráno dopraje chvíľku plnej pohody vo viackrivkovom sedadle a večer prehrá zoznam skladieb vo formáte DOLBY ATMOS.

 

 

 

 

 

Nová Trieda E sedan sa predstavuje s hybridným pohonom dobíjateľným zo siete. Jeho elektrický dojazd je až 106 km a čas nabíjania iba neuveriteľných 20 minút. Čo sa týka spotreby, tak tá je 0,5 – 0,8l na 100 kilometrov.

 

Kľúčovými prvkami Triedy E sedanu sú ako multimédiá a asistenčné systémy, tak aj komfort a bezpečnosť. Inovatívna je technológia rozpoznania tváre, ktorá vie kamerou identifikovať vodiča a tiež vie aj prispôsobiť nastavenia informačných, multimediálnych a komunikačných systémov. Vodič má tiež k dispozícii 3D displej, ktorý jeho trojrozmernými výstražnými pokynmi a funkciami asistenčných jazdných systémov okamžite zaujmú vďaka ich výrazným efektom s meniacou sa hĺbkou a tieňmi. Podľa konfigurácie je k dispozícii dokonca aj 3D vykresľovanie osobných a nákladných vozidiel, autobusov alebo motocyklov, ktoré sa nachádzajú pred vozidlom.

 

Ak sa vám nový sedan Triedy E zapáčil, tak si ho môžete vyskúšať alebo priamo aj zakúpiť cez formulár na webstránke Mercedes-Benz. Link na formulár: https://www.mercedes-benz.sk/passengercars/models/saloon/new/e-class.html#contact.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies