Kuriózna dopravná nehoda: Policajti neverili vlastným očiam

NETKY.SK • 8 November 2017, 06:00 • 2 min
Kuriózna dopravná nehoda: Policajti neverili vlastným očiam

NISKU - Dopravná nehoda v priemyselnom parku Nisku neďaleko kanadského Edmontonu nebola len jednou z množstva bežných havárií, pri ktorých sa našťastie nikomu nič nestane. Keď prišli príslušníci jazdnej polície skontrolovať osobné auto, ktoré tu narazilo do kamiónu, zistili, že všetkých päť členov jeho osadenstva je nahých.

slovakia

left justify in out

Polícia všetkých piatich naháčov zatkla, podľa kanadských médií však zatiaľ nie je jasné, čoho - okrem dopravného priestupku - sa vlastne dopustili.


Laurel Scott z Kráľovskej kanadskej jazdnej polície označila prípad za "veľmi bizarný" a uviedla, že polícia pracuje aj s verziou, podľa ktorej vodič osobného auta narazil do kamiónu zámerne.

"Skúšame poskladať všetky informácie, ktoré máme k dispozícii, aby sme si vedeli tú situáciu predstaviť od začiatku až do konca a zistili, o čom to celé bolo," citujú policajtku kanadské médiá.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies