Kubík a Depetris možnými posilami Žiliny

NETKY.SK • 2 December 2013, 17:57 • 2 min
Kubík a Depetris možnými posilami Žiliny

ŽILINA - Nestabilné výkony corgoňligového futbalového klubu MŠK Žilina vedú k špekuláciám, že do kabíny šesťnásobného majstra SR by mohol prísť David Depetris. Argentínsky útočník disponujúci slovenským občianstvom pôsobí v tureckom prvoligovom tíme Caykur Rizespor, väčšinou však len sedí na lavičke náhradníkov.

slovakia

left justify in out

"Šošoni" sú po jesennej časti najvyššej slovenskej súťaže na nelichotivom desiatom mieste a je logické, že by chceli posilniť káder počas zimného prestupového obdobia. "David je výborný hráč, čo všetci veľmi dobre vieme a vieme aj to, že takýto hráč by pomohol každému mužstvu na Slovensku a bude jeho záležitosťou, akou cestou sa rozhodne ísť. Nemôžem povedať, že nie sme v kontakte, práve naopak, no nie je to na báze, že by sme sa konkrétne dohadovali na príchode Davida. Môže sa to však vykryštalizovať z večera do rána. To rozhodnutie je na druhej strane," povedal pre webstránku denníka Šport tréner "žlto-zelených" Adrián Guľa.

Objavili sa aj chýry, že do Žiliny by mohol prísť ďalší člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie František Kubík, ktorý po ukončení pôsobenia v ukrajinskom Arsenale Kyjev nemá klubového zamestnávateľa a pripravuje sa s AS Trenčín. Práve pod Čákovým hradom trénoval Guľa Kubíka i Depetrisa. "Nerád to robím, ale hneď po domácej prehre so Senicou som povedal, že naše mužstvo potrebuje nový impulz v kabíne a na ihrisku. Kubík a Depetris sú kvalitní hráči, obidvoch poznám z môjho pôsobenia v Trenčíne. Pravda, aby prišlo k dohode, na to treba obidve strany, uvidíme, čo prinesie blízka budúcnosť," cituje špecializovaný portál www.osporte.sk slová Adriána Guľu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies