AKTUALIZOVANÉ: Exmanželka Mariana Kotlebu tvrdí, že v Egypte zobral ich syna a nechce ho vrátiť!

NETKY.SK • 20 Apríl 2021, 06:38 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ: Exmanželka Mariana Kotlebu tvrdí, že v Egypte zobral ich syna a nechce ho vrátiť!

Bývalá manželka Mariana Kotlebu Frederika Kotlebová uvádza, že otec vzal ich syna a nevrátil ho.

slovakia

left justify in out

Aktualizované 20.4.2021 o 9:35

 

S informáciou prišiel portál Denník N. „Odlietajú dnes v noci, už som urobila všetko a nikto ich nevie zastaviť,“ hovorí bývalá Kotlebova manželka Frederika. 

 

Mohlo by ťa zaujímať: Kotleba tvrdí, že v správe týkajúcej sa Lučanského smrti je niekoľko faktov úplne prekrútených, či klamlivých

 

Denník uvádza, že Kotleba mal podľa matky prísť na návštevu syna po pol roku, bol s ním v hoteli, no matke ho nevrátil. „Odlietajú dnes v noci, už som urobila všetko a nikto ich nevie zastaviť,“ povedala pre Denník N Frederika Kotlebová, ktorá v Egypte dlhodobo žije s novým partnerom, s ktorým má aj dcéru. 

 

"Syn tu navštevuje škôlku, budúci mesiac majú záverečné skúšky, je to veľmi dôležité. Neviem, čo sa stalo, že urobil takúto vec,“ hovorí Frederika s tým, že Kotleba mal dieťa odniesť mimo akýchkoľvek dohôd a dozvedela sa to len od syna, s ktorým sa jej podarilo spojiť.

 

Priatelia, v tejto Matovičovej psychiatrii sa naozaj treba tešiť z maličkostí, z krásnych okamihov a našich najbližších. Nedajme si vládou zobrať radosť zo života! Prajem vám všetkým krásny deň!

Uverejnil používateľ Marian Kotleba Utorok 10. novembra 2020

 

Denník N vysvetlil, že ak Kotleba so synom odletí, matka bude musieť podať na Slovensku trestné oznámenie, a zrejme až potom jej dieťa môžu vrátiť príslušné orgány.

Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR podľa Denníka N prípad komentovať nechce. „Vzhľadom na ochranu osobných údajov nemôžeme k tomuto prípadu poskytovať žiadne informácie,“ vysvetlil hovorca ministerstva Juraj Tomaga.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies