BRATISLAVA - Pre tých lenivých, ktorým sa nechce vážiť a stáť niekoľko hodín pri sporáku, ponúkame recept. Vhodný je aj pre kuchárov – amatérov, ale aj tých, čo varia iba preto, aby nezomreli od hladu.
Suroviny pre 4 osoby:
1 kg kyslej kapusty, 1 kurča, soľ, červená mletá paprika, smotana na šľahanie,
Príprava receptu:
1. Kapustu podľa kyslosti opláchneme , pokrájame a uložíme na pekáč.
2. Kurča umyjeme, pokrájame na kúsky a rozložíme na kapustu. Osolíme, zalejeme sladkou smotanou a posypeme paprikou.
3. Pekáč zakryjeme a pečieme asi 45 minút. Odokryjeme a dopečieme do chrumkava.
4. Podávame s pečenými, alebo varenými zemiakmi.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies