FOTO Mladá mamička po pôrode trpela príšernými bolesťami. Neuveríte, čo jej za obludnosť vytiahli z brucha!

NETKY.SK • 28 November 2017, 06:53 • 2 min
FOTO Mladá mamička po pôrode trpela príšernými bolesťami. Neuveríte, čo jej za obludnosť vytiahli z brucha!

INDORA – Mladá mamička Suman Prasadová, ktorá na svet priviedla svoje prvé dieťa, začala mať obrovské bolesti tesne po pôrode. Lekári sa najprv domnievali, že ide o popôrodné bolesti. Výsledky vyšetrení ich však šokovali.

slovakia

left justify in out

Mladá prvorodička, iba 25-ročná Suman Prasadová porodila svoje dieťa viac-menej bez komplikácií. Krátko potom sa však začala sťažovať na obrovské bolesti brucha. Pohotoví lekári ihneď začali s potrebnými vyšetreniami. "Najskôr sme si mysleli, že pri odstraňovaní placenty došlo k poraneniu maternice," opisuje prípad lekár. "Z výsledkov CT vyšetrenia sme však zostali šokovaní," pokračuje.

 

img

 

Prvorodičke našli v tráviacom trakte obrovský zlepenec vlasov. Okamžite ju previezli na operačné oddelenie, aby jej ho z brucha odstránili. Vlasová masa v jej bruchu bola dlhšia ako 30 centimetrov a vážila viac ako 1 kilo. Podľa názoru lekárov, žena musela pojedať vlasy už dlhšiu dobu. Tie sa jej postupne v tráviacom trakte nahromaďovali, až vytvorili takýto obludný útvar.

 

img

 

Nikto z jej najbližších údajne netušil o Sumaninej poruche, trichotillomániou, ktorá je známa aj ako Rapunzelov syndróm. Ľudia trpiaci touto poruchou si vytrhávajú a pojedajú vlasy, prípadne ďalšie chlpy na tele, ako obočie a riasy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies