Exotickú dovolenku si užíva aj poslankyňa zo Za ľudí Andrea Letanovská

NETKY.SK • 2 Marec 2021, 07:15 • 2 min
Exotickú dovolenku si užíva aj poslankyňa zo Za ľudí Andrea Letanovská

BRATISLAVA – Poslankyňa zo strany Za ľudí Andrea Letanovská si v čase, kedy sa epidemiologická situácia v krajine nezlepšuje, odletela na dovolenku na Maledivy.

slovakia

left justify in out

Poslankyňa NR SR Andrea Letanovská si odišla oddýchnuť a užiť exotickú dovolenku na Maledivy. Nie je pritom jediná, ktorá za slnkom a morom vyrazila. V Spojených arabských emirátoch sa aktuálne nachádza aj poslankyňa z hnutia OĽaNO Romana Tabak.

 

Súvisiaci článok: Poslankyňa hnutia OĽaNO dovolenkuje v Spojených arabských emirátoch

 

Aj napriek tomu, že politici a odborníci otvorene hovoria, že cestovanie v aktuálnej situácii nie je vhodné, tieto političky neurobili nič protizákonné. Do zahraničia je možné cestovať, po návrate však nezaočkovaných dovolenkárov čaká povinná 14 dňová karanténa.

 

Medzi týmito dvoma poslankyňami je však jeden zásadný rozdiel. Letanovská pracuje ako primárka na Are v Národnom onkologickom ústaveje v plnom nasadení už niekoľko mesiacov

 

Okrem toho, že sa stará o pacientov s koronavírusom, stíha si riadne plniť aj svoje poslanecké povinnosti.

 

Pravidelne pendluje medzi nemocnicou a parlamentom. Čo sa však nedá povedať o poslankyni z OĽaNO Romane Tabak.

 

Mohlo by vás zaujímať: Dominika Cibuľková provokuje fotkami z dovolenky na Maledivách

 

„Bola som na hranici totálneho vyčerpania, preto som požiadala o dovolenku. Po pár dňoch tu budem v plnom nasadení pre svojich pacientov, akokoľvek dlho bude táto pandémia trvať," povedala Letanovská na svoju obhajobu.

 

K moru si počas vianočných sviatkov doprial aj predseda strany Smer-SD Robert Fico či minister hospodárstva Richard Sulík (SaS), za čo ich poriadne skritizoval predseda vlády Igor Matovič. Je preto otázne, ako sa premiér vysporiada s dovolenkujúcou poslankyňou z vlastných radov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies