Evakuácia bratislavského Magistrátu

NETKY.SK • 6 Jún 2024, 14:35 • 2 min
Evakuácia bratislavského Magistrátu

BRATISLAVA - Policajti zasahovali v priestoroch Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy kvôli doručenému výstražnému listu.

slovakia

left justify in out

"Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I aktuálne zasahujú v priestoroch Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy z dôvodu doručenia výhražného listu. Na mieste bola nariadená evakuácia budovy," informovala polícia na svojej stránke.

Po preverení skutkového stavu na mieste nebolo zistené bezprostredné ohrozenie života a zdravia občanov a z uvedeného dôvodu nedošlo k evakuácii budovy Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy.

Na miesto boli privolané viaceré hliadky Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave a Hasičského a záchranného zboru. Na mieste bola zaistená aj obálka s obsahom podozrivého prášku, ako aj výhražným textom. Bola zaslaná na expertízne skúmanie. Vyšetrovaním okolností tohto prípadu sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Polícia SR, Foto: yimba.sk
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies