Eurowings pokračujú v nábore zamestnancov

NETKY.SK • 31 Január 2022, 15:32 • 2 min
Eurowings pokračujú v nábore zamestnancov

FRANKFURT NAD MOHANOM – Eurowings, dcérske aerolínie nemeckej leteckej spoločnosti Lufthansa, očakávajú v tomto roku výrazné oživenie letov. Plánujú preto v priebehu nasledujúcich 12 mesiacov prijať približne 750 nových členov posádok.

slovakia

left justify in out

V roku 2021 táto letecká spoločnosť ako jedna z mála prijímala zamestnancov. Celkovo u nej našlo prácu 750 nových ľudí, pričom mnohí z nich prišli z iných častí skupiny Lufthansa. „Eurowings sa pripravuje na silnú sezónu s efektom dobiehania (odložených letov) napriek súčasnej vlne koronavírusového variantu omikron,“ uviedla v pondelok letecká spoločnosť vo svojom vyhlásení.

 

img

 

Počet zamestnancov Eurowings po vypuknutí pandémie nového koronavírusu v roku 2020 klesol na približne 2 500 zo zhruba 3 350 pred pandémiou. Na konci septembra 2021 však už mala táto letecká spoločnosť rovnaký počet zamestnancov ako pred pandémiou. Aj nemecký rival Condor zvyšuje počet letového personálu a plánuje zamestnať 150 nových palubných sprievodcov a 180 pilotov v očakávaní silnej letnej sezóny.

 

Možno vás zaujme: Maroko ukončí zákaz letov z celého sveta



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies