Dnes na večeru pripravíme bravčové mäso na pekáči.

NETKY.SK • 31 August 2011, 13:49 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme bravčové mäso na pekáči.

slovakia

left justify in out

Dnes na večeru pripravíme bravčové mäso na pekáči.


linkedinfacebooktwitterwhatsappinstagram

img

Suroviny pre 4 osoby:

4 plátky bravčového karé, soľ, mleté čierne korenie, horčica, 1 kg zemiakov, šľahačková smotana,

Príprava:

Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou, uložíme do vymasteného pekáča, podlejeme vodou, zakryjeme alobalom a pečieme. Keď je takmer mäkké, uložíme naň očistené zemiaky nakrájané na tenké kolieska, osolíme, okoreníme,  zalejeme smotanou a dopečieme.

Čas prípravy: 70 minút

Prajeme dobrú chuť.



Autor: Redakcia Netky



Netky
Letné prázdniny o
00 DNÍ00 HODÍN00 MINÚT00 SEKÚND
logo
Copyright © 2025 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies