Daniel Kolenda už túto sobotu v Banskej Bystrici: Boží dotyk a zázračné uzdravenia v akcii!

NETKY.SK • 27 Júl 2016, 10:43 • 2 min
Daniel Kolenda už túto sobotu v Banskej Bystrici: Boží dotyk a zázračné uzdravenia v akcii!

BANSKÁ BYSTRICA - Už túto sobotu zavíta do Banskej Bystrice svetoznámy evanjelista a misionár Daniel Kolenda. Jeho služba je sprevádzaná obrovskými zázrakmi. Ľudia môžu na jeho akciách zažiť skutočnú prítomnosť neba a prijať uzdravenie z chorôb s ktorými si nevie poradiť ani lekárska veda.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Daniel je veľmi obdarovaný služobník, pochádza z piatej generácie kazateľov, ktorých služba sa vyznačovala mocným evanjelizačným pomazaním a neuveriteľnými zázrakmi podľa vzoru Ježiša Krista: kázanie, vyučovanie a uzdravovanie. Pri jeho službe slepí ľudia opäť vidia, chromí chodia, malomocní sú očisťovaní a hluchí počujú — dokonca videl aj vzkriesenie z mŕtvych — ale čo je najdôležitejšie, chudobným je kázané evanjelium. Práve tento jednoznačný dôraz na evanjelium je tým, čo robí službu Daniela Kolendu a organizáciu Kristus pre všetky národy takou jedinečnou, píše kresťanský portál milost.sk.

 

 

Spolu s manželkou Rebekou a deťmi Elijahom, Gloriou a Londonom bývajú v okolí mesta Orlando v USA.

 

Kresťanská konferencia je spoločným stretnutím kresťanov zo Slovenska a z Čiech. Skladá sa z niekoľkých bohoslužobných zhromaždení, na ktorých sa stretnete s moderným prejavom chvály a uctievania Boha. Kázne a vyučovania z Božieho slova budú prezentované zrozumiteľným spôsobom s cieľom prakticky pomôcť ľuďom v ich každodennom živote a pri hľadaní Boha. Budú tiež prebiehať modlitby za uzdravenie a vyslobodenie z ťažkých životných situácií.

 

Viac informácii o akcii  TU!

 

Daniel Kolenda je moderný učiteľ biblie, ktorý počas svojej služby viedol ku Kristovi viac ako 17 miliónov ľudí prostredníctvom masívnych evanjelizačných kampaní pod holým nebom v tých najvzdialenejších a najnebezpečnejších lokalitách na zemi. Daniel je nasledovníkom a pokračovateľom služby svetoznámeho evanjelistu Reinharda Bonnkeho a v súčasnosti je prezidentom misijnej organizácie Kristus pre všetky národy (Christ for All Nations, CfAN), ktorá usporiadala jedny z najväčších evanjelizačných podujatí v dejinách, vydala cez 190 miliónov kníh v 104 rôznych jazykoch a má svoje kancelárie v 10 krajinách po celom svete. Daniel tiež býva hosťom mnohých medzinárodne vysielaných televíznych programov.

 

Daniel Kolenda je rešpektovaný svetový rečník, manžel a otec 4 detí, poradca prezidentov, podnikateľov či zamestnancov ... pre všetkých bez rozdielu postavenia, kultúry, etniky alebo náboženstva. Človek, ktorý sa stal známy svojím darom od Boha. 

 

Ak sa chcete dozvedieť viac o službe Daniela Kolendu, navštívte stránku od minusu k plusu alebo danielkolenda.sk




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies