Bývalá hviezda Barcelony: Messi jedol príliš veľa pizze

NETKY.SK • 28 Február 2015, 18:45 • 2 min
Bývalá hviezda Barcelony: Messi jedol príliš veľa pizze

BARCELONA – Bývalý hráč Barcelony Carles Rexach sa obul do Lionela Messiho a tvrdí, že argentínsky útočník zjedol v minulej sezóne príliš veľa pizze.

slovakia

left justify in out

Sezóna 2013/14 sa Argentínčanovi príliš nevydarila, keď strelil najmenej gólov od sezóny 2008/09 a Barcelona v nej nezískala žiadnu dôležitejšiu trofej.

Šesťdsiatosemročný Rexach, ktorý hral v drese Barcelony v rokoch 1967 až 1981 a neskôr klub aj trénoval, si myslí, že Messi v minulom roku pribral, lebo jedol príliš veľa pizze. "Predtým jedol v klube a potom odpočíval, ale mne sa zdá, že v minulom roku jedol Messi viac pizze ako by mal," povedal Rexach pre Regio7.

Bývalý hráč Barcy sa zmienil aj o prvej sezóne súčasného trénera Luisa Enriqueho na Camp Nou. Nedávno sa vo všetkých svetových médiách riešil jeho spor s Messim a v súčasnej dobe má v šatni celý rad problémov aj s ďalšími členmi jeho tímu.

"Luis Enrique stanovil na začiatku príliš veľa pravidiel - kto netrénuje nehrá," povedal. "Uvidíme čo sa stane, keď Messi nebude trénovať a on ho bude potrebovať!"

Barcelona je momentálnena druhej priečke tabuľky a na Real Madrid stráca jeden bod, avšak ten má zajtrajší domáci zápas proti Villarrealu k dobru.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies