Barcelona nebude brániť Pedrovi v letnom odchode

NETKY.SK • 3 Marec 2015, 11:48 • 2 min
Barcelona nebude brániť Pedrovi v letnom odchode

BARCELONA - Futbalový klub FC Barcelona podľa miestnych médií nebude brániť v letnom odchode španielskemu reprezentantovi Pedrovi Rodríguezovi.

slovakia

left justify in out

Denník AS informoval, že o 27-ročného útočníka či krídelníka je značný záujem v Anglicku, kde interes prejavili Arsenal, FC Chelsea či Manchester United.

 

"Je náročné byť spokojný na sto percent, ale cítim sa tu dobre. Tí, ktorí naskakujú na pár minút, chcú logicky hrať viac. Netuším, aké majú so mnou zámery. Rád by som pokračoval, ale netuším ani, čo bude zajtra. Na konci sezóny sa pozhovárame a uvidíme," povedal odchovanec barcelonského klubu Pedro, ktorý v tejto sezóne zasiahol do 35 stretnutí vo všetkých súťažiach a strelil 10 gólov. Na vedľajšiu koľaj ho odstavil vlaňajší príchod Luisa Suáreza, ktorý dostáva prednosť v útoku.

 

Pedro Rodríguez debutoval v barcelonskom "áčku" v januári 2008, odvtedy stihol v prvom tíme nazbierať 303 štartov a nastrieľať 97 gólov. Štyrikrát sa tešil z triumfu v najvyššej domácej súťaži Primera División a dvakrát sa stal víťazom Ligy majstrov. Je svetovým šampiónom z roku 2010 a majstrom Európy 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies