Aké zvláštne rituály robí Vémola s kaprom na Vianoce?

NETKY.SK • 25 November 2020, 10:40 • 2 min
Aké zvláštne rituály robí Vémola s kaprom na Vianoce?

Karlos Terminátor Vémola sa predstavil nielen ako silný bojovník MMA, ale aj ako romantický milovník zvieracej ríše, ktorý zachraňuje vianočných kaprov.

slovakia

left justify in out

Vémola sa predstavil v relácii Českej televízie Tajemství tela, kam prišiel s netradične ošetrenou ranou nad okom. „Ja som sa ošetroval sám cestou z Brna, sekundovým lepidlom,“ vysvetlil fighter s tým, že takto si ošetril tržnú ranu nad okom s tým, že oni to tiež lepia lepidlom.

 

 

Opísal aj situáciu, keď v lete dostal COVID-19. „Ja som Terminátor, tak si vždy hovorím, čo ťa nezabije, to ťa posilní. Takže sa všetko snažím prejsť a v poslednej dobe, keď ma skolila tá korona, to bolo tesne po operácii kolena,“ vysvetlil s tým, že telefonoval lekárovi s tým, že keď cvičí, nie je mu dobre.

 

„A on hovorí: ale ja som vás včera operoval, vy ste ešte dnes nemali cvičiť,“ povedal s úsmevom. Nakoniec sa až zobudil s horúčkami, čo si najprv myslel, že je z kolena, no bol to už COVID-19.

 

Okrem toho, že tento bojovník MMA chová malú levicu, je aj milovníkom motýľov. „Dnes už teda nelietam s tou sieťkou po lúkach, ako som chytal za mlada. Niekedy som zbieral aj chrobákov,“ povedal s tým, že dnes zbiera už iba motýle. Tie dokonca aj choval.

 

 

Doplnil, že motýľ môže mať už poškodené krídla a keďže každý chce mať najkrajšieho a nepoškodeného, tak stavil na istotu a chytal už húsenice. „Keď to máte doma a kúrite v januári alebo februári, tak ten motýľ si myslí, že už je jar. Tak on vám vyletí,“ dodal s tým, že mama ich púšťala na slobodu, no práve do zimy, čím ich vlastne zabila.

 

"Terminátor" je však v prvom rade milovníkom akvaristiky. „Milujem ryby, ja mám všade akváriá, ja už pomaly žijem v akváriu,“ zdôraznil s tým, že má krokodýlov, žralokov, sumca, dokonca i najväčšiu rybu sveta.

 

 

Jeho romantický vzťah k rybám sa prejavuje najmä počas Vianoc. „Kapra každý rok púšťam. Ja si ho prinesiem domov, dám si ho do tej vane a chodím každý deň, napríklad 5 dní do Vltavy a prinášam tú vodu z Vltavy, aby si na ňu zvykal,“ vysvetlil bojovník MMA.

 

Dokonca v kúpeľni ani nekúri, aby zabezpečil čo najchladnejšiu vodu. „Aby nemal teplotný šok a dúfam, alebo myslím si, že mi to každý rok vychádza,“ dodal s úsmevom o svojej vášni pre ryby, ktorá sa prejavuje aj množstvom akvárií, ktorých má až osem.

 

 

Blíži sa súboj Vémolu so zápasníkom menom Baba Jaga, ktorý sa uskutoční 5. decembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies