Zvyšok júla bude horúci

NETKY.SK • 23 Júl 2019, 16:04 • 2 min
Zvyšok júla bude horúci

BRATISLAVA - Koniec júla bude podľa meteorológov na Slovensku horúci.

slovakia

left justify in out

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na nasledujúce dni výstrahu 1. stupňa pred vysokými teplotami pre celé juhozápadné Slovensko.

 

V stredu by mohli teploty poobede vystúpiť na 33 °C. Koniec týždňa sa môžu vyskytnúť aj takzvané supertropické dni, keď sa budú teploty blížiť k 35°C.

 

Podľa predpovedí čakajú juhozápad aj tropické noci nad 20°C. SHMÚ nepredpokladá, že sa vyskytnú zrážky, na tento týždeň ich nehlási v žiadnej časti Slovenska.
 

img

 

Od stredy bude slnečno na celom území

 

Prvá dva dni tohto týždňa budú teplé najmä na západe a juhu Slovenska, kde sa budú teploty šplhať cez +30 °C. Od stredy očakávame teplejšie počasie už na celom území Slovenska, pričom zrážky sa vyskytnú už len výnimočne.

 

Teplejší a suchší charakter počasia by mal zotrvať do víkendu. Teploty budú dennodenne dosahovať +26 až +32 °C, čo sú pre nás normálové hodnoty pre toto obdobie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies