Zverejnili prvé zábery z nakrúcania bondovky Spectre

NETKY.SK • 12 Február 2015, 11:42 • 2 min
Zverejnili prvé zábery z nakrúcania bondovky Spectre

LOS ANGELES - Tvorcovia filmu Spectre zverejnili prvé zábery z nakrúcania snímky. Vo videu je možné vidieť Daniela Craiga, ktorý stvárňuje agenta Jamesa Bonda, ďalej aj Léu Seydoux (Madeleine Swann) či Davea Bautistu (Mr. Hinx).

slovakia

left justify in out

Zábery pochádzajú z nakrúcania v zasnežených rakúskych Alpách. "Pokračujeme v histórii bondoviek a robíme veci, ktoré sú pre publikum vzrušujúce a čo môže byť vzrušujúcejšie, ako byť na vrchole sveta?" povedal vedúci výpravy Dennis Gassner. "Musíme priniesť úžasnú scénu a toto bude jedna z najhlavnejších akčných scén filmu, klenot v korune. Bude to veľkolepé a vyzerá to tak, že Rakúsko ponúka všetko, čo k tomu potrebujeme," uviedol člen produkcie Gregg Wilson.

 

 

Filmári už zverejnili aj fotografiu, na ktorej je 46-ročný Craig ako legendárny agent 007 so zbraňou v ruke. Predstaviteľ hlavného hrdinu si prednedávnom počas nakrúcania poranil koleno. Herec je však už v poriadku, zranenie nespôsobilo časový sklz a v práci pokračujú podľa plánov. 

 

Snímku Spectre začali nakrúcať 8. decembra 2014 v anglických Pinewood Studios. Réžiu filmu má na starosti Sam Mendes, ktorý nakrútil aj predchádzajúcu bondovku Skyfall (2012). Okrem spomínaných sa v snímke predstavia aj Christoph Waltz (ako Oberhauser), Andrew Scott (Denbigh), Monica Bellucci (Lucia Sciarra), Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Ben Whishaw (Q) alebo Rory Kinnear (Tanner). Film, ktorý by sa mal dostať do kín počas jesene, ponúkne aj zábery z Ríma, Maroka či Mexika. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies