Zverejnili detaily o tragickej smrti známeho zápasníka Kimba Slicea

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 15:46 • 2 min
Zverejnili detaily o tragickej smrti známeho zápasníka Kimba Slicea

MIAMI – Na verejnosť unikli detaily tragickej smrti Kevina Fergusona, ktorý bol známy pod prezývkou Kimbo Slice. MMA zápasník a boxer tragicky zomrel v pondelok vo veku 42 rokov.

slovakia

left justify in out

Kimbovi zlyhalo srdce a rovnako mal aj výrazne stvrdnutú pečeň, tesne pred tým ako skolaboval ho na jednotke intenzívnej starostlivosti napojili na ventilátor. Informoval o tom floridský denník Sun Sentinel.

 

Slicea prijali do floridského Northwest Medical Center po tom, čo sa sťažoval na veľké bolesti brucha, dýchavičnosť a nevoľnosť. Lekári ho pripravovali na prevoz do Clevelandu, kde mal podstúpiť transplantáciu srdca. Tej sa však nedožil.

 

Prvotné informácie hovorili o tom, že jeho smrť zapríčinilo užívanie steroidov. Podľa nemocnice však pri pitve nenašli žiadne stopy po anabolikách.

 

Kimbo Slice sa preslávil na YouTube svojimi videami z pouličných zápasov na Floride. Stal sa inšpiráciou pre mnohých, pretože sa z ulice dostal do najprestížnejšej MMA organizácie UFC. Okrem toho nastúpil aj v organizácii Bellator, kde zápasil aj Slovák Attila Végh. Okrem toho aj profesionálne boxoval.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies