Zuzana Čaputová na Vianoce osobne pozdravila zdravotníkov, operátorov tiesňovej linky aj vodičov MHD

NETKY.SK • 25 December 2023, 09:11 • 2 min
Zuzana Čaputová  na Vianoce osobne pozdravila zdravotníkov, operátorov tiesňovej linky aj vodičov MHD

Prezidetka SR v nedeľu navštívila pracovníkov v službe, popriala pokojné a požehnané Vianoce.

slovakia

left justify in out

Včera prezidentka SR Zuzana Čaputová prišla za zdravotníkmi v Univerzitnej nemocnici, operátormi tiesňovej linky Záchrannej zdravotnej služby a cez dispečing Dopravného podniku pozdravila aj všetkých vodičov a vodičky bratislavskej MHD.

"Poďakovala som sa im za ich prácu a nasadenie a zaželala som im pokojnú službu počas sviatkov. Moja vďaka však patrí všetkým, ktorí dnes (včera, pozn.red.) pracujú," uviedla prezidentka.

Prezidentka myslí aj na tisíce rodín na strednom Slovensku, ktorí po silnom snežení v sobotu stále nemajú elektrinu, ale aj na energetikov, ktorí sa v náročných podmienkach a v neprístupnom teréne snažia poruchy čo najskôr odstrániť.

"Želám si, aby sme dnes pod stromčekom našli našli pohodu, ľudskosť a vľúdnosť. Pokojné a požehnané Vianoce!" popriala prezidentka SR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: Zuzana Čaputová, Foto: Prezidentka na stretnutí s operátormi tiesňovej linky Záchrannej zdravotnej služby. (Facebook Z. Čaputová)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies