ŽSR rekonštuuje prieceste medzi Novými Zámkami a Komárnom, úsek treba obchádzať

NETKY.SK • 24 Október 2016, 13:34 • 2 min
ŽSR rekonštuuje prieceste medzi Novými Zámkami a Komárnom, úsek treba obchádzať

NOVÉ ZÁMKY - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) zrekonštruujú železničné priecestie v úseku Nové Zámky – Komárno. Rekonštrukčné práce na priecestí medzi Hurbanovom a Bajčom sa uskutočnia v dňoch od 25. októbra od 7.00 h do 5. novembra do 18.00 h.

slovakia

left justify in out

NOVÉ ZÁMKY - Priecestie sa nachádza na cestnej komunikácii II. triedy. Ide o veľmi frekventovanú cestu, cez ktorú premáva najmä kamiónová doprava. Cestná doprava bude v tomto čase vedená obchádzkovou trasou cez obec Bajč. Vyznačená bude dočasným dopravným značením, informovali Železnice SR.

 

V rámci komplexnej rekonštrukcie vykonajú pracovníci železníc výmenu koľajového roštu v priecestí, vymení sa konštrukcia komunikácie cez priecestie, nová konštrukcia bude celopryžová typu Strail.

 

ŽSR žiadajú cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku udržiavacích opravných prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies