ŽSR predali trojizbový byt v Ružinove len za 10.395 eur

NETKY.SK • 13 Apríl 2013, 09:05 • 2 min
ŽSR predali trojizbový byt v Ružinove len za 10.395 eur

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) predali trojizbový byt s rozlohou viac ako 74 metrov štvorcových v bratislavskom Ružinove na Bajkalskej ulici istému mužovi za 10.395,68 eura. Vo svojom hlavnom spravodajstve o tom dnes informovala televízia Markíza s tým, že byty v tejto lokalite sú zhruba desaťkrát drahšie.

slovakia

left justify in out

ŽSR tvrdia, že inú možnosť, ako predať byt, nemajú. "ŽSR majú povinnosť predať tieto byty nájomcom, ak o to požiadajú a postupovali sme v zmysle zákona o vlastníctve bytov a nebytových priestorov," uviedla pre Markízu hovorkyňa železníc Martin Pavlíková. Podľa jej slov ľudia, ktorí tam bývajú, si pred rokmi podali žiadosť o odkúpenie. "Sú to nielen zamestnanci železníc, ale aj ľudia mimo železníc," povedala.

Tento byt podľa televízie údajne nekúpil nikto známy. Zhoda priezviska nového vlastníka s jedným z bývalých generálnych riaditeľov železníc je vraj čisto náhodná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies