Zranenie Messiho nie je vážne: Niet sa čoho obávať

NETKY.SK • 6 September 2016, 09:58 • 2 min
Zranenie Messiho nie je vážne: Niet sa čoho obávať

BARCELONA - Zdravotné problémy Lionela Messiho, ktoré prinútili argentínsku futbalovú hviezdu predčasne opustiť reprezentačný kemp, nie sú vážneho charakteru. Ofenzívny líder FC Barcelona sa zotavuje pod dohľadom klubového fyzioterapeuta a verí, že sa čoskoro vráti do súťažnej akcie.

slovakia

left justify in out

Argentínska reprezentácia nastúpi na utorkový duel kvalifikácie MS 2018 proti Venezuele bez svojho kapitána Messiho, ktorého trápia problémy so zadným stehenným svalom a už sa vrátil do Španielska. Tam ho prehliadli kluboví lekári a potvrdili zranenie, ktoré ho malo vyradiť z víkendového duelu s Alavesom.

 

Messi však naznačil, že je v dobrom zdravotnom stave. "Všetko je v poriadku. Zotavujem sa pod dohľadom fyzioterapeuta, no niet sa čoho obávať," napísal na svojom oficiálnom facebookovom konte. Dvadsaťdeväťročný Messi bol vo štvrtok jediným úspešným strelcom v šlágri juhoamerickej kvalifikácie MS 2018 proti Uruguaju a gólom zo 43. minúty zabezpečil pre "albicelestes" výhru i návrat na čelo tabuľky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies