Jaroslav Naď poprosil ľudí o vykonanie tejto vianočnej misie

NETKY.SK • 13 December 2020, 16:00 • 2 min
Jaroslav Naď poprosil ľudí o vykonanie tejto vianočnej misie

Minister obrany sa prihovoril svojím sledovateľom na sociálnej sieti a poprosil ich, aby si na seba výrazne dávali pozor.

slovakia

left justify in out

Nominant vládnej strany OĽaNO si uvedomuje, že tieto najkrajšie sviatky roku budú odlišné. „Vianoce nebudú ako tie predtým,“ povedal so smútkom, no aj s nádejou, že ak budeme dbať jeden o druhého, tak spoločne to zvládneme.

 

 

„Chcem Vás touto cestou poprosiť, aby ste zvýšili opatrnosť. Urobte tak pre seba, aby ste vianočné sviatky mohli tráviť v bezpečí svojho domova bez zdravotných komplikácií,“ doplnil s tým, že urobiť tento krok je dôležité aj ako gesto voči zdravotníckym zamestnancom, aby aj oni mohli zostať zdraví.

 

Maximálnu obozretnosť a opatrnosť by sme mali zachovať aj ako gesto voči energii všetkých, ktorí pracujú na porazení nového koronavírusu. „A urobte tak prosím aj pre všetkých tých, ktorí doteraz vynaložili množstvo energie na boj s pandémiou - štátnu správu, miestne samosprávy, vojakov, policajtov, hasičov a ďalších - aby nevyšla navnivoč,“ apeloval.

 

Jaroslav Naď taktiež ubezpečil, že aj na rezorte obrany sa maximálne snažia do tohto boja pridať. „Maximum čo vieme, aby sme pomohli." 

 

Dezinfekčné gély a rúška si môžete kúpiť aj na shop.netky.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies