Stará tržnica v Bratislave opäť hostí Festival Káva, čaj, čokoláda

NETKY.SK • 7 November 2023, 10:00 • 2 min
Stará tržnica v Bratislave opäť hostí Festival Káva, čaj, čokoláda

Čarovné prostredie obľúbenej Starej tržnice v centre metropoly na dva dni ožije tými najlákavejšími chuťami, vôňami a pokušeniami pre vaše zmysly.

slovakia

left justify in out

Festival Káva, čaj, čokoláda – najväčšia udalosť roka tohto druhu tu otvorí svoje brány 9. a 10. novembra, aby potešilo všetkých gurmánov tými najvoňavejšími kávami, domácimi cukrovinkami a kvalitnými čajmi.

Dvojdňové podujatie plné vyberaných chutí bude príležitosťou nielen na degustovanie, ale aj na milé stretnutia, inšpiratívne prednášky, workshopy, rozhovory, súťaže, prezentácie.

Obidva dni festivalu vás čaká bohatý a nabitý program. Už vo štvrtok doobeda môžete spoznať príbeh kávy z Jávy, dozvedieť sa, aký vplyv má spracovanie kávy na chuť v šálke, zoznámiť sa so „svetovými slovenskými orechmi“ zo Slowlandie, vybrať sa na Taiwan za najlepšími čajmi.

Môžete na vlastné oči pozorovať majstrovstvo latte art, dozvedieť sa všetko o filtrovanej káve, či domácej príprave čajov.

V piatok sa môžete zapojiť do diskusie, ako sa na Slovensku podniká  s kávou, vybrať sa s Čajovým domom po stopách kvalitného čaju, zaujímavým sprievodným programom bude napríklad téma 10 najlepších tipov ako cestovať lacno po svete  s Jankou Travelhacker, a mnohé ďalšie.

Festival sa bude v Bratislave konať po tom, čo sa v októbri úspešne prezentoval v Košiciach.

Viac o možnostiach vstupného a ďalších detailoch festivalu získate TU.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies