Zotrvanie Depetrisa a Baéza v Trnave je otázne

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 17:42 • 2 min
Zotrvanie Depetrisa a Baéza v Trnave je otázne

BRATISLAVA - Dvaja rodáci z Argentíny David Alberto Depetris a Aldo Omar Baéz, ktorí si obliekajú dres FC Spartak Trnava, sú v súčasnosti s mužstvom trénera Miroslava Karhana na sústredení v Belej pri Terchovej. Obaja však ešte nevedia, či zotrvajú v tíme "andelov".

slovakia

left justify in out

Rodák zo San Jorge so slovenským pasom Depetris pomohol trnavskému tímu v uplynulej sezóne 15 gólmi (bol druhý najlepší strelec Fortuna ligy 2015/2016, pozn.) ku konečnému 4. miestu v tabuľke a k účasti v predkole Európskej ligy UEFA 2016/2017. Po náročnej sezóne dovolenkoval s rodinou v Londýne a pri mori v Turecku, v závere minulého týždňa sa už pridal k spoluhráčom v Spartaku, s ktorými je momentálne na sústredení.

 

V Trnave je "čerstvo" obranca Peter Čögley, s ktorým účinkoval ešte v AS Trenčín. "Záver minulej sezóny bol rýchly, rozlúčili sme sa a počas voľna prakticky spolu nekomunikovali. Teším sa, že som opäť s chalanmi. Vo futbale to tak býva, niektorí skončia, iní ich nahradia. V príprave musia, rovnako ako ostatní, makať. Verím, že príchod nových hráčov pomôže Spartaku," citovala oficiálna internetová stránka trnavského klubu slová 27-ročného útočníka Depetrisa (nar. 11. novembra 1988), ktorému v malom Ríme vyprší kontrakt koncom júna. Obe strany sa zatiaľ nedohodli na novom.

 

"Zmluvu dodržím. Všetko je v štádiu riešenia. Nebránim sa tomu, aby som zostal, ale ani ponuke zo zahraničia. Som otvorený obom veciam. Momentálne sa sústredím na tréningové jednotky, ktoré potrebujem - či už zostanem alebo nie. Zvyšné veci idú mimo mňa. Všetko má v rukách môj agent, ktorý rokuje s vedením trnavského klubu," uviedol excelentný zakončovateľ, ktorý má na konte aj dva štarty v drese slovenskej reprezentácie.


Ďalší Argentínčan Baéz prišiel do Spartaka vlani v lete zo Slavie Praha na ročné hosťovanie. Dvadsaťsedemročný defenzívny stredopoliar (nar. 5. septembra 1988) by sa nebránil pokračovaniu v Trnave, ale momentálne je v prípade rodáka z Buenos Aires všetko vo fáze riešenia.

 

"Som tu, pretože s Trnavou mám zmluvu do konca júna. Klub sa snaží vyriešiť moje ďalšie zotrvanie formou polročného hosťovania. Stále to však nie je uzavreté. Uvidíme, ako to dopadne. Rád by som tu zostal a zahral si Európsku ligu," vyjadril sa pre trnavský klubový web Aldo Omar Baéz, ktorý šesť rokov pôsobil v Trenčíne (2008 - 2014) a v júli 2014 odišiel do Slavie Praha.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies