Karim Benzema spasil Real v poslednej minúte zápasu

NETKY.SK • 1 Apríl 2019, 13:07 • 2 min
Karim Benzema spasil Real v poslednej minúte zápasu

MADRID - Futbalisti Realu Madrid pod vedením staronového trénera Zinedina Zidana sa počas víkendu natrápili v ligovom zápase proti Huescu. Až ku koncu zápasu sa podarilo skórovať Karimovi Benzemovi a povinné tri body si tak Real mohol pripísať na svoje konto po dramatickom zápase.

slovakia

left justify in out

Kráľovský veľkoklub z Madridu vyhral už v treťom zápse po sebe. Proti nováčikovi, ktorý okupuje posledné miesto v tabuľke, nasadil francúzsky lodivod kombinovanú zostavu. V bráne dostal priestor jeho syn Luca, ktorý za A-tým odohral svoj prvý zápas vaktuálnej sezóne. Naposledy chytal za prvé mužstvo v záverečnom kole minulej sezóny pri rozlúčke jeho otca v klube.

 

 

Luca Zidane však lovil loptu zo svojej siete už v 3. minúte po zásahu 19-ročného Cucha. Real však po góloch Isca a Daniela Ceballosa stav zápasu otočil. Hlavička Xabiera Etxeitu v 74. minúte dala hosťom potrebný impulz. Vďaka Benzemovho gólu na úplnom konci zápasu, sa ale nakoniec radovalo domáce mužstvo.

 

 

Špekulácie okolo kanoniera Realu Madrid hovoria, že jeho ďalšie kroky po sezóne budú smerovať do Manchestru United. Zidane je s ním však veľmi spokojný. "Ja s ním počítam, máme ešte deväť zápasov a bude v nich hrať. Potom uvidíme, čo sa stane. Je ale stále hráč Realu Madrid a ja si nemyslím, že sa to zmení,"  vyjadril sa francúzsky trenér na lavičke Realu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That’s why I love ⚽️

Príspevok, ktorý zdieľa Karim Benzema (@karimbenzema),

 

Aktuálna sezóna z pohľadu Realu vyzerá katastrofálne. V lige je na treťom mieste za mestským rivalom Atléticom o 2 body a na prvú Barcelonu ich stráca už priepastných 12. Sezónu bez trofeje si pamätá v klube len málokto, no po skončení tej aktuálnej bude situácia vyzerať presne tak.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies