ZOH14-Hokej: Chára odohrá posledný duel pred olympiádou proti Vancouveru

NETKY.SK • 4 Február 2014, 15:20 • 2 min
ZOH14-Hokej: Chára odohrá posledný duel pred olympiádou proti Vancouveru

BOSTON - Slovenský hokejista Zdeno Chára odohrá pred olympijským turnajom v Soči posledný zápas za Boston Bruins v noci na stredu proti Vancouveru Canucks.

slovakia

left justify in out

Kapitán "medveďov" sa potom presunie do Európy, pretože ponesie slovenskú vlajku pri otváracom ceremoniáli XXII. zimných olympijských hier.  
     
Chára tak už nebude figurovať v zostave Bruins na štvrtkový súboj NHL so St. Louis Blues a neodohrá ani sobotňajší duel s Ottawou Senators. "Ako organizácia sme sa rozhodli podporiť ho," cituje Boston Herald trénera Bruins Claude Juliena. "Tak sme o tom rozhodli a tak aj urobíme. V podstate sa s tým musíme vyrovnať, ako keby bol zranený. Aj tak musíme hrať a vyhrať."
     
Cháru nahradí na dva zápasy v zostave Bostonu David Warsofsky. Vedenie "medveďov" povolalo 23-ročného zadáka z AHL, kde pôsobí v rezervnom tíme Providence Bruins. V tejto sezóne si Warsofsky obliekol dres Bostonu v štyroch stretnutiach NHL a v zápase proti Ottawe si pripísal aj jednu asistenciu. V AHL nazbieral doposiaľ v 42 dueloch 29 bodov (3+26). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies