REPORTÁŽ: Známi slovenskí herci na Králi Ulice V! Pôjde nestarnúci Jozef Vajda do ringu?

NETKY.SK • 6 Apríl 2024, 19:30 • 2 min
REPORTÁŽ: Známi slovenskí herci na Králi Ulice V! Pôjde nestarnúci Jozef Vajda do ringu?

Jozef Vajda, Marián Miezga, Róbert Jakab či Fučo, títo a mnohí ďalší si v piatok nenechali ujsť zápasy pod taktovkou Bare Knuckle, Boxu bez rukavíc, ktoré tu ako jediná na Slovensku usporadúva nitrianska organizácia Králi Ulice.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V poradí už piaty galavečer sa konal v mestskej športovej hale v Nitre a sľuboval nádielku kvalitných zápasov a športových výkonov. Bezpochyby najočakávanejší bol zápas slovenského herca Milana Ondríka. ktorý absolvoval úspešnú premiéru a jeho pozápasové vyjadrenie si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Vráťme sa však späť do hľadiska nakoľko Milan mal v publiku enormné zastúpenie fanúšikov, vrátane jeho hereckých kolegov, z ktorých mnohí sa zúčastnili projektu obdobného formátu po prvýkrát.

Ako prvého sa nám podarilo odchytit Fuča, ktorý si užíval čestvý vzduch počas prestávky a ktorý nám poskytol krátky rozhovor. Musím tu zdôrazniť že tesne predtým ako som sa s ním išiel rozprávať mu jeho manažérka povedala. aby niečo nedával von. Na moju otázku "čo to je?" odpovedal klasicky fučovsky: ,,Nemôžem dať von ským som spreneveril peniaze za voľby.“ Síce sme sa z chuti zasmiali, no Fučo sa bravúrne vyhol odpovedi... či nám povedal viac sa dozviete z rozhovoru.

 Po tomto obohacujúcom interview sme stretli dobre naladeného Mariána Miezgu, ktorý sa prvýkrát zúčastnil bojového eventu a ako sám povedal: "Toľko testosterónu som tu ešte v živote nezažil. Prišiel som samozrejme podporiť Milana, som tu a zatiaľ je to neuveriteľné!“

Creme de la Creme však prišlo o čosi neskôr, keď som si pri stoloch s občerstvením všimol dobre stavanú postavu odetú v tmavo zlatej UFC mikine. Cítil som zrazu zvláštny pokoj a vnútorné šťastie - to som ešte netušil že už namňa pôsobí kúzlo Jožka Vajdu.

Keď sa dotyčný otočil, samozrejme nebol to nikto iný ako nestarnúca herecká legenda Jožko Vajda osobne. Sťaby boh slnka Apolón tam stál, pohadzujúc dlhými vlasmi, ktoré by mu veru závidel nejeden tridsiatnik.

Na chvíľu som zamrzol, človek sa predsa neocitne vedľa takej legendy každý deň. No vzápätí som prekonal strach a požiadal Jožka o krátke interview. Súhlasil a bol to príjemný rozhovor. Jožko dokonca viackrát prekvapil a veru potvrdil, že vek je len číslo.

Je teda možné, že by sme ho niekedy uvideli v súboji či dokonca grapplingovom zápase? Ja nebudem nič viac prezrádzať, maestro vám to povie vo videu sám.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Jan Jakub Sikoriak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies