V priestoroch bytu v Bratislave na Ovručskej ulici boli nájdené dve telá bez známok života

NETKY.SK • 5 Január 2024, 18:30 • 2 min
V priestoroch bytu v Bratislave na Ovručskej ulici boli nájdené dve telá bez známok života

BRATISLAVA - Dnes krátko po 12.00 h na Ovručskej ulici policajti z Bratislavy objavili dve telá mužov bez známok života a zranenú ženu. Prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I.

slovakia

left justify in out

Dnes krátko po 12.00 h prijala polícia na linke 158 oznámenie o náleze tela osoby bez známok života, v jednom z bytov na Ovručskej ulici v okrese Bratislava III.


Policajti hodnovernosť oznámenie na mieste preverili a potvrdili, pričom bolo zistené že vo vnútorných priestoroch bytu sa nachádzali dvaja muži doposiaľ nezistenej totožnosti bez známok života. Okrem muža sa v byte nachádzala aj žena v zlom zdravotnom stave.


Na miesto sa dostavil aj ohliadajúci lekár, ktorý za účelom zistenia presnej príčiny smrti nariadil vykonanie pitvy. Prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: Facebook/ Polícia SR - Banskobystrický kraj (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies