Zmŕtvychvstanie Lakers v Memphise, Orlando ukončilo sériu Miami

NETKY.SK • 14 Marec 2012, 08:01 • 2 min
Zmŕtvychvstanie Lakers v Memphise, Orlando ukončilo sériu Miami

Zmŕtvychvstanie Lakers v Memphise, Orlando ukončilo sériu Miami - Ostatné športy Zámorská basketbalová NBA mala v noci na stredu na programe osem zápasov, pričom diváci boli až v troch arénach svedkami predĺžení. Los Angeles Lakers otočil vo svoj prospech

slovakia

left justify in out

img

Zámorská basketbalová NBA mala v noci na stredu na programe osem zápasov, pričom diváci boli až v troch arénach svedkami predĺžení.
      Los Angeles Lakers otočil vo svoj prospech zdanlivo stratený súboj na palubovke Memphisu, keď dokázal zmazať 17-bodové manko. O víťazovi rozhodlo až dvojnásobné predĺženie a kalifornský tím napokon po bojovnom výkone zvíťazil 116:111. Andrew Bynum v drese Lakers zaznamenal s 37 bodmi svoje sezónne maximum, ktoré ovenčil 16 doskokmi. Jeho hviezdny spoluhráč Kobe Bryant dal o sebe vedieť 34 bodmi, 9 doskočenými loptami a piatimi asistenciami. Obaja boli ústrednými postavami LA, ktoré zaznamenalo tretie víťazstvo v rade a v tabuľke Západnej konferencie sa vyšvihlo na 3. priečku.
      Extradávka času rozhodovala aj v súboji Orlanda s Miami, v ktorom domáci zvíťazili 104:98 pp a ukončili trojzápasovú víťaznú šnúru súpera. Hviezdou večera bol Dwight Howard, ktorého meno sa už dlhšiu dobu skloňuje v súvislosti s odchodom z tímu Magic, no nenechal sa tým rozhodiť a okrem 24 bodov zaznamenal mamutiu porciu 26 doskokov.
      Úradujúci šampión z Dallasu sa od úvodu novej sezóny výsledkovo trápi. K lepším časom by mohlo Mavericks naštartovať víťazstvo 107:98 nad Washingtonom, ktoré bolo len tretím v posledných 11 zápasoch Texasanov. Tým patrí priebežne 7. priečka v tabuľke Západnej konferencie s 24 výhrami a 20 prehrami na konte.

      výsledky:
      Orlando - Miami 104:98 pp, Cleveland - Toronto 88:96, Indiana - Portland 92:75, Memphis - LA Lakers 111:116 po dvojnásobnom predĺžení, Oklahoma City - Houston 103:104, Dallas - Washington 107:98, Denver - Atlanta 118:117 pp, Sacramento - Golden State 89:115.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies