Za hokejistov tohto klubu bude nastupovať už aj tento produktívny Kanaďan

NETKY.SK • 1 Január 2021, 12:25 • 2 min
Za hokejistov tohto klubu bude nastupovať už aj tento produktívny Kanaďan

Množstvo kanadsko-amerických hráčov bude opäť v slovenskej hokejovej najvyššej súťaži väčšie.

slovakia

left justify in out

Ide pri tom o klub, ktorý ešte počas svojej ostatnej najvydarenejšej sezóny, keď vo finále trápil Banskú Bystricu, stavil len na slovenských hokejistov. Teraz je to v Trenčíne inak, ale nielen tu. Po vzore trojnásobných úradujúcich majstrov Slovenska je čoraz viac Kanaďanov, Američanov, ale aj Fínov aj v ďalších kluboch.

 

 

V meste pod hradom Matúša Čáka bude hrať Kruise Reddick. „30-ročný Kanaďan je, zdá sa, expertom na získavanie kanadských bodov – v poslednej sezóne v drese Guildford Flames (EIHL) odohral 46 zápasov s bilanciou 11+30, v tej predošlej v 60 stretnutiach získal 66 bodov (26+40),“ informuje klub na sociálnej sieti.

 

Reddick sa dobre pozná s so Švédom vo farbách Dukly Calleom Ackeredaom. Pôsobili spolu v tíme Guildford Flames. Reddick bol po príchode na Slovensko v karanténe. Prvý zápas za Duklu by mal odohrať už 3. januára. Hrať by mal už aj nový Fín v drese Dukly – obranca Janne Jalasvaara.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies