Zlodeji ukradli tržbu zo štadióna po vystúpení Justina Biebera a Bon Jovi

NETKY.SK • 14 Máj 2013, 06:54 • 2 min
Zlodeji ukradli tržbu zo štadióna po vystúpení Justina Biebera a Bon Jovi

JOHANNESBURG - Zlodeji v juhoafrickom Johannesburgu odcudzili z tamojšieho futbalového štadióna víkendové tržby z koncertov popovej hviezdy Justina Biebera a rockovej skupiny Bon Jovi. Dnes o tom informovala agentúra DPA s odvolaním sa na miestne zdroje.

slovakia

left justify in out

Podľa rádia Eye Witness News páchatelia pomocou dlát a kladív prerazili dvojitý múr bezpečnostnej miestnosti, kde boli v trezoroch uložené tržby z podujatí. Zlodeji sa pri svojej akcii museli takisto vyšplhať na steny budovy pomocou lán. 

Výška odcudzenej hotovosti je v prepočte vyše 254.000 eur, uvádza agentúra Reuters, citujúc policajné zdroje. V dôsledku prebiehajúceho vyšetrovania štadión FNB Stadium uzatvorili. Športový stánok, známy aj ako Soccer City, v roku 2010 hostil finálový zápas majstrovstiev sveta vo futbale.

V sobotu sa na ňom uskutočnil koncert americkej skupiny Bon Jovi, ktorý navštívilo približne 70.000 ľudí. Nasledujúci večer pred 90-tisícovým publikom vystupoval 19-ročný kanadský spevák Justin Bieber.

Podľa nemenovaného policajného príslušníka si prevádzkovatelia štadióna všimli až dnes ráno, že peniaze chýbajú. "Zatiaľ nevieme, koľko ľudí je do prípadu zapojených, stále zhromažďujeme dôkazy," dodal policajt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies