Zlodej ukradol z auta tašku, majiteľa pripravil o 32-tisíc eur

NETKY.SK • 11 September 2013, 10:55 • 2 min
Zlodej ukradol z auta tašku, majiteľa pripravil o 32-tisíc eur

BRATISLAVA - Policajti pátrajú po neznámom páchateľovi, ktorý ukradol veci z neuzamknutého auta a spôsobil škodu viac ako 32-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Auto bolo zaparkovaného pred jedným z obchodov na ulici Stará Vajnorská v Bratislave. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, podľa doterajších informácií kradol neznámy páchateľ v aute značky VW Crafter v utorok krátko predpoludním. Z vozidla si odniesol koženú tašku s peňaženkou, osobnými dokladmi i peniazmi v rôznej mene. V taške boli i kľúče od ďalších osobných áut. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Polícia upozorňuje ľudí, že pri opustení auta by v ňom nemali nechávať cennosti. "Ak si ich so sebou neberiete, uložte ich aspoň do batožinového priestoru, nech zbytočne nepriťahujú zvedavé oči ľudí," upozorňuje policajná hovorkyňa Považanová. V aute by si ľudia nemali odkladať ani technický preukaz či iné osobné doklady, ktoré sa dajú v nesprávnych rukách ľahko zneužiť. Lákadlom pre zlodeja je i autorádio. Vodiči by nemali parkovať na opustenom mieste, auto by mali uzamknúť a tiež skontrolovať všetky okná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies