Zlá správa pre Charlotte: Walker ide na operáciu

NETKY.SK • 27 Január 2015, 11:20 • 2 min
Zlá správa pre Charlotte: Walker ide na operáciu

CHARLOTTE - Basketbalisti Charlotte zatiaľ bojujú o účasť v play-off NBA, ale ich úsilie môže stroskotať na zranení najlepšieho strelca tímu Kembu Walkera.

slovakia

left justify in out

Stredný rozohrávač v stredu podstúpi v New Yorku operáciu natrhnutého menisku ľavého kolena. Podľa špecialistu môže byť späť na palubovke o štyri týždne, ale aj o pol roka. Všetko bude závisieť od povahy zákroku.

 

Walker má vo svojej štvrtej sezóne v NBA priemer 18,8 bodu na zápas a šiesty najlepší pomer asistencií a stratených lôpt v súťaži (3,1). "Je to zďaleka náš najlepší hráč. Takéto situácie sa stávajú každý rok, v každom tíme. Cleveland bez LeBrona, Oklahoma bez Duranta," konštatoval tréner Hornets Steve Clifford. Na Walkerovej pozícii bude nastupovať Brian Roberts. 

Charlotte je s bilanciou 19 víťazstiev, 26 prehier na ôsmom mieste v tabuľke Východnej konferencie, o jednu výhru menej má deviaty Brooklyn. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies