Özila trápi zápal kolena, Nemci veria v jeho štart v zápasoch kvalifikácie EURO 2016

NETKY.SK • 1 September 2015, 14:06 • 2 min
Özila trápi zápal kolena, Nemci veria v jeho štart  v zápasoch kvalifikácie EURO 2016

BERLÍN - Nemecký futbalový reprezentant a majster sveta z Brazílie Mesut Özil laboruje so zranením kolena, ktoré by však nemalo ohroziť jeho štart v nadchádzajúcich zápasoch kvalifikácie EURO 2016 proti Poľsku a Škótsku.

slovakia

left justify in out

Podľa asistenta trénera Thomasa Schneidera by mal byť stredopoliar londýnskeho Arsenalu do stredy fit.

 

Podľa agentúry Reuters má Özil menší zápal v kolene a vynechal utorkový tréning národného tímu, no o deň neskôr by už mal individuálne trénovať. "Mesut má problémy s kolenom. Dnešný tréning vynechá, naši lekári mu však budú venovať zvýšenú starostlivosť. Zajtra bude trénovať podľa individuálneho plánu a uvidíme, či bude schopný hrať. Máme najlepších lekárskych odborníkov, takže verím, že bude pripravený nastúpiť," povedal Schneider na adresu špílmachra.

 

Nemci narazia vo štvrtok vo Frankfurte na Poľsko, o tri dni neskôr sa predstavia v Glasgowe proti domácim Škótom. V tabuľke D-skupiny im patrí s 13 bodmi druhá priečka za vedúcim Poľskom (14 b.).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies