Žiak žiadal viac domácich úloh, vylúčili ho zo školy

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 15:13 • 2 min
Žiak žiadal viac domácich úloh, vylúčili ho zo školy

LONDÝN - Štrnásťročný Aaron Parfitt zorganizoval minulý týždeň na školskom dvore protest, na ktorom sa zúčastnilo približne sto žiakov.

slovakia

left justify in out

Štrnásťročného Aarona Parfitta vylúčili na dva dni zo školy po tom, ako zorganizoval protest proti nedostatočnému množstvu domácich úloh a častej výmene učiteľov na strednej škole v anglickom Blackpoole.

 

"Stále sa u nás striedali učitelia a nedostávali sme dostatočne veľa domácich úloh, tak som sa rozhodol kontaktovať úrady, či by nám s tým mohli pomôcť, ale nemohli. Mali sme veľmi veľa učiteľov matematiky a ani jeden z nich nezostal viac než týždeň. Na konci som už bol taký naštvaný, že sme s niekoľkými kamarátmi usporiadali protest," uviedol Parfitt. Na jeho protestnej akcii na školskom dvore sa minulý týždeň v stredu zúčastnilo približne sto žiakov. Vedenie školy však na to zareagovalo vylúčením Parfitta na dva dni. "Momentálne prežívame na škole komplikované obdobie. S pomocou mestskej rady však pokračujeme v zlepšovaní učiteľských noriem, správania a dochádzky. Tieto veci sa nezlepšia cez noc ale naďalej spolupracujeme s úradmi, rodičmi aj žiakmi, aby došlo k postupnému zlepšeniu. Naša škola má proaktívny prístup k sťažnostiam od rodičov aj žiakov. Jednotlivé problémy riešime na osobnej úrovni," uviedla riaditeľka školy Deborah Hanlon-Catlow. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.independent.co.uk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies