Žiadne pyžamo. Polícia odviedla Plačkovú v outfite za tisíce eur

NETKY.SK • 28 September 2021, 09:09 • 2 min
Žiadne pyžamo. Polícia odviedla Plačkovú v outfite za tisíce eur

BRATISLAVA - V rukách NAKA skončil aj jej manžel René. Dôvodom má byť napojenie na drogovú činnosť. Na výsluch však obaja odchádzali luxusne oblečení.

slovakia

left justify in out

Elitní policajti väčšinou neklopú na dvere, otvoria si ich sami a ľudí, po ktorých si prišli, pokojne vytiahnu z postele ešte v pyžame. Oveľa lepší outfit mala na sebe v pondelok ráno slovenská influencerka Zuzana Strausz Plačková, ktorú príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) zadržali spolu s jej manželom Reném. Stalo sa tak v rámci rozsiahlej protidrogovej akcie, ktorú vykonala NAKA na viacerých miestach po západnom Slovensku. 

 

 

img

 

 

Manželov odviedli z bratislavského bytu do ich nového domu v Miloslavove, ktorým sa hviezda reality šou Hotel Paradise chválila krátko predtým na internete. Queen Plačková je známa i tým, že má rada kvalitné, drahé oblečenie, čo dokázala aj v takejto, nie práve najpríjemnejšej situácii. Český portál Blesk zverejnil ceny, za ktoré si je možné kúpiť kúsky, ktoré mala zadržaná na sebe.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: NAKA zadržala Zuzanu Strausz Plačkovú!

 

Elastický nohavicový overal z jej vlastnej kolekcie stojí približne 80 eur. Ten prekryla luxusnou bundou od Vuittona za zhruba 4 400 eur a na hlave mala klobúčik od Diora za takmer 800 eur. Tmavé tenisky Balenciaga sa pýšia cenovkou okolo 700 eur. Jej manžel mal na sebe tyrkysovú súpravu a pestrofarebnú bundu. 

 

img

 

Plačková počas razie stihla povedať, že sa k celému prípadu vyjadrí na svojom Instagrame, kde má viac ako 770-tisíc followerov. Zatiaľ tak však neurobila

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies