Žiadna jar, ale leto: Teploty tento týždeň vystúpia až na 25°C

NETKY.SK • 4 Apríl 2016, 11:44 • 2 min
Žiadna jar, ale leto: Teploty tento týždeň vystúpia až na 25°C

BRATISLAVA – Prvý aprílový týždeň bude vyzerať skôr ako prvý júnový. Aspoň, čo sa týka počasia. Do našej oblasti bude prúdiť od juhozápadu veľmi teplý vzduch. Na našom území sa dokonca teploty vyšplhajú až na 25 stupňov.

slovakia

left justify in out

Predpoveď počasia Pondelok (zdroj: SHMÚ):

Jasno až polojasno, na západe popoludní miestami až oblačno. Najvyššia denná teplota 19 až 24 stupňov. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo 13 st. Fúkať bude juhovýchodný až južný vietor 2 až 6 m/s (5 až 20 km/h).

 

Utorok:

Bude jasno až polooblačno. Najnižšia nočná teplota 10 až 5, v dolinách miestami okolo 3 stupne. Najvyššia denná teplota 20 až 25 stupňov. Fúkať bude južný vietor do 20 km/h.

 

Streda:

Jasno až polojasno. Cez deň na niektorých miestach polooblačno až oblačno a  ojedinele prehánky alebo búrky, a to najmä na severe. Nočná teplota 8 až 2 stupne.  Denná teplota 19 až 25 stupňov. Slabý premenlivý, na juhozápade cez deň severozápadný vietor 2 až 6 m/s (5 až 20 km/h).

 

Štvrtok:

Polooblačno až oblačno a miestami prehánky alebo búrky. Nočná teplota 10 až 4 stupňov. Denná teplota 18 až 24 stupňov.

 

Piatok:

Prevažne veľká oblačnosť a na väčšine územia dážď alebo prehánky, miestami  aj búrky. Vo východnej polovici územia miestami aj polooblačno. Nočná teplota 12 až 6 st. Denná teplota 19 až 25, na západe a severe miestami chladnejšie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies