Dôchodca po nehode nafúkal až 2.38 promile

NETKY.SK • 21 September 2023, 09:20 • 2 min
Dôchodca po nehode nafúkal až 2.38 promile

TRENČÍN - Polícia po nehode vykonala so 68 –ročným mužom dychovú skúšku, ktorá skončila s výsledkom 2,38 promile alkoholu. Pri nehode utrpel muž zranenia, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie.

slovakia

left justify in out

Včera polícia informovala o dopravnej nehode na Športovej ulici v Novom Meste nad Váhom, na základe ktorej sa stala táto cesta na pár hodín neprejazdná. Polícia po príchode na miesto a zadokumentovaní udalosti zistila, že k nehode došlo tak, že vodič vozidla Renault Clio narazil do zadnej časti vozidla Škoda Caroq, ktoré bolo zaparkované pri pravom okraji vozovky. Vozidlo Renault Clio sa následne jeden krát prevrátilo a ostalo v strede vozovky na streche.

 

Polícia po nehode vykonala so 68 –ročným mužom dychovú skúšku, ktorá skončila s výsledkom 2,38 promile alkoholu. Pri nehode utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie. Škoda na oboch vozidlách bola odhadnutá na 6.500 EUR.

 


Dôchodcu neminie obvinenie z prečinu Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. O tom, aký trest dostane, rozhodne súd v najbližších dňoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne Foto: KR PZ Trenčín
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies