Zháňate ubytovanie počas MS v Brazílii? Prenajmite si Ronaldinhovu vilu za 11-tisíc

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 17:30 • 2 min
Zháňate ubytovanie počas MS v Brazílii? Prenajmite si Ronaldinhovu vilu za 11-tisíc

RIO DE JANEIRO – Brazílčan Ronaldinho ponúka fanúšikom na prenájom svoju prekrásnu vilu počas konania MS vo futbale. Charizmatický stredopoliar sa neprebojoval do nominácie trénera Scolariho a so svojou rodinou odchádza na dovolenku.

slovakia

left justify in out

Pre fanúšikov by táto ponuka mohla byť obrovským lákadlom, keďže nie každý deň sa naskytne príležitosť bývať v luxusnej vile jedného z najlepších futbalistov v Brazílii. Má to však svoju cenu – 34.250 brazílskych realov čo je v prepočte približne €11.000/noc.

 

Tridsaťštyriročný bývalý Najlepší svetoví futbalista FIFA mal blízko k nominácii do 23-členného kádra trénera Scolariho, avšak v konkurencii mladých talentovaných hráčov sa mu to nepodarilo a z tohto dôvodu odchádza na dovolenku.

 

img

 

Ronaldinho sa rozhodol, že prenajme svoju luxusnú vilu v Barra da Tijuca hocikomu, kto si za ňu zaplatí. V celom dome sú na stenách obrazy slávneho futbalistu, k dispozícii je aj veľký bazén a vitrína s replikami trofejí, ktoré futbalista nazbieral počas svojej bohatej kariéry.

 

img

 

Vila je v ponuke na stránke spoločnosti, ktorá pomáha ľudom nájsť vyhovujúce ubytovanie počas ciest do zahraničia a samotný futbalista zdôrazňuje, že je to jedinečná ponuka.

 

„Ahojte všetci! Využite moju neprítomnosť počas nasledujúcich týždňov. Ponúkam svoj dom v Riu na prenájom,“ napísal na Facebook. „Je nádherný a mám v ňom kopu skvelých spomienok.“

 

Takže milí čitatelia, ak sa chystáte na futbalové MS do Brazílie a nemáte ešte ubytovanie a ani hlboko do vačku, tak si môžete dopriať úžasné bazény, futbalové trofeje a spomienky alebo dokonca si vyskúšať Ronaldinhov záhradný dom v korune stromu.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies