Ženu brutálne zabila vlastná dcéra

NETKY.SK • 25 December 2013, 11:05 • 2 min
Ženu brutálne zabila vlastná dcéra

BRATISLAVA - Obvineniu z vraždy vlastnej matky čelí 36-ročná Košičanka.

slovakia

left justify in out

Ženu obvinil policajný vyšetrovateľ z Trebišova z obzvlášť závažného zločinu vraždy na Štedrý deň, v utorok 24. decembra. Ako ďalej agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, mladá Košičanka, ktorá bez prihlásenia bývala v Strede nad Bodrogom, 20. decembra napadla svoju 57-ročnú matku zo Stredy nad Bodrogom (okr. Trebišov) a spôsobila jej smrť. Polícia sa prípadom začala zaoberať, keď nezvestnosť ženy nahlásila 22. decembra jej príbuzná.

Vyšetrovanie polície preukázalo, že obvinená napadla svoju matku v rodinnom dome na Letnej ulici v Strede nad Bodrogom v piatok 20. decembra. Kuchynským nožom ju dvakrát bodla do hrudníka a potom ju z domu preniesla do odvodňovacieho kanála pod most a tam ju podpálila. Telo nebohej našli policajti počas pátracej akcie bez známok života v pondelok 23. decembra popoludní. Polícia ešte v ten deň zadržala podozrivú 36-ročnú ženu a na základe získaných dôkazov ju obvinili z vraždy.

"Podľa predbežného vyjadrenia súdneho lekára bezprostrednou príčinou smrti bol hemoragický šok pri bodných poraneniach pľúc a srdca. Presnú príčinu smrti určí nariadená súdna pitva. Obvinená 36-ročná žena sa nachádza na psychiatrickom oddelení v trebišovskej nemocnici a polícia zisťuje jej duševný stav," uviedla Jana Mésarová. Dodala, že za tento obzvlášť závažný zločin hrozí obvinenej väzenie na 20 až 25 rokov alebo až na doživotie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies