Žena zomrela pre lásku: Keď chcela zastaviť priateľa v spáchaní samovraždy, prišla o život

NETKY.SK • 19 December 2017, 11:34 • 2 min
Žena zomrela pre lásku: Keď chcela zastaviť priateľa v spáchaní samovraždy, prišla o život

Mladá žena sa pokúsila presvedčiť priateľa, aby nespáchal samovraždu, no dopadlo to veľkou tragédiou.

slovakia

left justify in out

Anglickým mestom Oldham otriasla tragédia. Samozrejme, najviac zasiahla život matky dievčaťa, ktoré zaslepené láskou urobilo fatálnu chybu.

 

Corinne Hayesová sa v roku 2016 začala stretávať s Brianom Marshallom. Ich vzťah bol však mimoriadne turbulentný, Brian mal totiž psychické problémy, na čo, samozrejme, doplácala jeho priateľka. Mama Corinne sa ju neustále a rôznymi spôsobmi pokúšala presvedčiť, aby ho opustila a šetrila si energiu pre niekoho iného, no zamilovanej žene nebolo pomoci napriek tomu, že sa neustále hádali a psychicky vydierali.

 

Všetky problémy ich vzťahu vyvrcholili, keď Brian vo svojom byte usporiadal oslavu bez toho, aby o tom dal vedieť svojej partnerke.  Keď to po príchode zistila, odohrala sa tu búrlivá hádka, ktorá vyústila až do fyzických útokov. Krátko na to Brian z bytu odišiel a Corinne povedal, že sa ide obesiť. Nakoľko si žena uvedomovala duševnú labilnosť svojho priateľa a vedela, že k samovražde mal sklony už v minulosti, vyľakala sa a v snahe odradiť ho mu napísala SMS správu: "Ak to urobíš ty, urobím to aj ja. Stretneme sa na druhej strane."

 

Mladík však v oslave s priateľmi pokračoval ďalej mimo bytu a správu si prečítal neskoro. Okamžite si však uvedomil, že sa mohlo stať niečo zlé, a preto sa ponáhľal do bytu. Prišiel však už neskoro. Corinne sa obesila.

 

Polícia skonštatovala, že samovražda mladej ženy nebola úmyselná, priateľa chcela zrejme len vystrašiť, no dopadlo to úplne inak a svojej rodine tak privodila obrovskú stratu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies