Žena si kúpila tampóny, v škatuľke našla kokaín

NETKY.SK • 7 Máj 2012, 19:19 • 2 min
Žena si kúpila tampóny, v škatuľke našla kokaín

ena si kúpila tampóny, v škatuľke našla kokaín - Krimi Matka dvoch detí zo Salt Lake City kúpila zlacnené tampóny a po rozbalení zistila, že je v nich niečo navyše. V celofáne bol totiž zabalený biely prášok, ktorý polícia podrobila expertíze.

slovakia

left justify in out

img

Matka dvoch detí zo Salt Lake City kúpila zlacnené tampóny a po rozbalení zistila, že je v nich niečo navyše. V celofáne bol totiž zabalený biely prášok, ktorý polícia podrobila expertíze. Vysvitlo, že Cindy Davidson si domov priniesla okrem tampónov britskej značky aj kokaín. Podľa jej slov obal nebol nijako poškodený. "Znervóznela som, pretože mi napadlo, že by mohlo ísť o teroristický útok. Najskôr som zavolala sestre s tým, že na druhý deň zavolám výrobcovi, no ona mi povedala, aby som hneď zavolala na políciu," uviedla. "Je to šialené, nemôžem uveriť tomu, že sa to stalo," dodala. Polícia už kontroluje aj ďalšie škatuľky s tampónmi a vyšetruje, ako sa tam kokaín dostal.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies