Žena s dvoma vagínami otehotnela po 10 rokoch zúfalých pokusov

NETKY.SK • 17 Apríl 2017, 20:33 • 2 min
Žena s dvoma vagínami otehotnela po 10 rokoch zúfalých pokusov

Krista Schwab (32), ktorej lekári v puberte povedali, že nikdy nebude mať deti, sa teraz teší „zázraku“ vo svojom lone.

slovakia

left justify in out

Kriste v 12 rokoch diagnostikovali vzácny stav, má totiž dve vagíny a dve maternice. Lekári sa domnievali, že sa jej nikdy nepodarí otehotnieť. Krista s týmto hrozným vedomím síce žila dlhé roky, no niekde v kútiku duše verila, že sa to podariť môže.

 

S manželom Courtneym sa pokúšali o dieťa celých 10 rokov, no neúspešne. Ak sa aj podarilo splodiť zárodok, nastal potrat. Už mala v pláne podstúpiť aj mimo-maternicové oplodnenie.

 

Jedného všedného dňa si Krista všimla, že výraznejšie pribrala na váhe a kúpila si „miliónty“ tehotenský test. Zúfalý pár, ktorý už strácal vieru, si myslel, že je to len strata peňazí, no napokon ostali príjemne šokovaní.

 

"Keď som to zbadala, ostala som pozitívne šokovaná. Padla som na podlahu a plakala od šťastia,“ povedala Krista, ktorá je teraz v piatom mesiaci a čaká chlapčeka. Ten rastie v jej ľavej maternici.

 

img

Krista a Courtney

Zdroj: Youtube



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies