NBA: Hráč 76ers Joel Embiid dostal pokutou 25 000 USD za kritiku rozhodcu

NETKY.SK • 14 Február 2019, 11:03 • 2 min
NBA: Hráč 76ers Joel Embiid dostal pokutou 25 000 USD za kritiku rozhodcu

NEW YORK - Vedenie zámorskej basketbalovej NBA potrestalo kamerunského pivota Joela Embiida z Philadelphie 76er pokutou 25.000 dolárov za otvorenú kritiku rozhodcov. Dvadsaťštyritočný hráč si neudržal jazyk za zubami po prehre v zápase s Bostonom 109:112.

slovakia

left justify in out

Na pozápasovej tlačovej konferencii sa Embiid prezentoval urážkami a nadávkami na adresu rozhodcu. Nahneval ho okamih z poslednej minúty zápasu, keď na neho arbitri neodpískali faul. Na jeho obranu treba ale podotknúť, že viacerí diváci situáciu za faul považovali.

 

 

Na pozápasovej tlačovke sa hviezda Philadeiphie 76ers vyjadrila nasledovne:

 

 

"Som hlupák. Tá situácia nemusela vôbec vzniknúť, pretože som mal hneď strielať. Bolo to hlúpe. Môžem ešte dodať, že som veľký hráč a preto som mal reagovať inak." Ku koncu ešte zareagoval na adresu rozhodcu.

 

Vedenie ligy na seba nenechalo dlho čakať a za vyjadrenie do éteru udelilo Embiidovi finančnú pokutu. Joel sa predstaví aj v New Orleans počas víkendového zápasu hviezd. Jedná sa síce len o exibičný zápas pre divákov, takže by nemali vzniknúť žiadne problémy, no Embiid by si už mal na podobné prípady dávať pozor.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies